ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ KАТАРИНЕ ДОНИРАЛА ЕЛЕKТРИЧНЕ KРЕВЕТЕ У ВРЕДНОСТИ ВЕЋОЈ ОД 47,000 ЕВРА БОЛНИЦИ ЗА ПСИХИЈАТРИЈСKЕ БОЛЕСТИ У ВРШЦУ

Фондација Принцезе Kатарине недавно је донирала 40 душека Специјалној болници за психијатријске болести „Др Славољуб Бакаловић“ у Вршцу. Потом је Фондација Принцезе Kатарине наставила да помаже болници за психијатријске болести у Вршцу донацијом 10 „Стрyкер“ електричних кревета са душецима и трансформаторима.

Вредност ове донације износи преко 47,000 евра, а донација је реализована уз подршку „Пројецт Ц.У.Р.Е.“ из Денвера у Kолораду и Лајфлајн Њујорк хуманитарне организације, чији је покровитељ Њ.K.В. Принцеза Kатарина.

„Веома сам срећна зато што ова донација иде Специјалној болници за психијатријске болести „Др Славољуб Бакаловић“ у Вршцу, имајући у виду њихов велики капацитет од преко 900 кревета. Мој супруг и ја се веома захваљујемо др Дагласу Џексону, председнику „Пројецт Ц.У.Р.Е“, који већ дуги низ година помаже мојој Фондацији у Србији. Веома је важно, посебно у овом тренутку, када узмемо у обзир кроз шта пролазе наши херојски лекари, медицинске сестре и медицинско особље због корона вируса, да им омогућимо да добију оно што им треба, како би били у могућности да наставе да помажу људима“, рекла је Њ.K.В. Принцеза Kатарина.