ТУРНИР У ПИКАДУ ЗАЧИНИО ЦЕЛОКУПНО ТАКМИЧЕЊЕ

ТУРНИР У ПИКАДУ ЗАЧИНИО ЦЕЛОКУПНО ТАКМИЧЕЊЕ

Удружење за унапређење менталног здравља „ДУШЕВНА ОАЗА“ и Центар за ментално здравље организовли су и ове године за своје чланове – кориснике ТУРНИР У ПИКАДУ у оквиру СПОРТСКОГ ТАКМИЧЕЊА 5 СПОРТOВА, а редовне терапеутске активности назване СПОРТСКИ ЧЕТВРТАК.
Пријавио се већи број такмичара па смо морали да одиграмо квалификације за главни жреб. Након напорног такмичења , страсних и бучних навијача најбољи су заслужено освојили награде.

1. место освојио је БАЊАЦ МИОДРАГ
2. место освојила је ЈОКСИМОВИЋ КСЕНИЈА
3. место освојила је ОЛИВЕРА ВЕСИЋ.
Као део награде уз ДИПЛОМЕ добили су и велике пице, а остали такмичари укусно пециво за своју упорност и пожртвованост у овој спортској дисциплини.
Ово такмичење у БИЛИЈАРУ, као и цело такмичење, осмислио  и  организовао  је  терапеут
-секретар Удружења Ђурица Попов, дизајнирао је и ДИПЛОМЕ, а награде су уручили проф. Мирослава Кућанчанин терапеут-Директор/заступник Удружења, Игњатовић Божидар и Ђурица Попов.

„Такмичење је завршено, а сви питају када ће опет бити. Јако сам задовољан интересовањем и ангажовањем наших чланова/корисника. Поред лепог дружења, узаврелог навијања, највреднија ствар је активирање неколико до сада пасивних корисника. Њихове изјаве да им се свидело и да ће долазити чешће у ЦМЗ је велики плус, не само за мене као организатора такмичења, већ и за цео стручни тим у ЦМЗ.“ – изјавио је Ђурица Попов.

Важно је учествовати и дружити се!