DONACIJA ZA SBPB VRŠAC

Danas je dr Jelena Djokić, v.d. direktora SBPB “dr Slavoljub Bakalović” Vršac sa svojim timom saradnika dočekala i ugostila predstavnike kompanije “HEALTH CARE EUROPE DOO” iz Rume. Tom prilikom donirana su 20 dušeka, 20 jastuka i 3000 jednokratnih zaštitnih maski.

“Kompanija HEALTH CARE EUROPE DOO” iz Rume je regionalni lider i ogranak svetskog giganta za proizvodnju memorijske pene iz Kine, a u Srbiji posluje od 2012. godine. Godinama unazad kompanija se odaziva na molbe za pomoć, pa je tako kvalitetnim proizvodima za spavanje opremljeno više zdravstvenih ustanova širom Srbije. Kako se uvek trudimo da promovišemo humanost i solidarnost, ova praksa će se nastaviti i u budućnosti,” rekli su ovom prilikom predstavnici kompanije.

V.d. direktora dr Jelena Djokić se u lično ime i u ime bolnice zahvalila na ovoj donaciji: “Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam u prilici da Vam se lično zahvalim na današnjoj donaciji i iskazanoj empatiji i humanosti za naše korisnike. Ovo je, takodje, ujedno i jedan od vidova podrške u svakodnevnom radu zaposlenih naše bolnice. Mi ćemo se potruditi da ovu donaciju iskoristimo tamo gde je to trenutno najpotrebnije. Radujem se ovoj i svakoj narednoj zajedničkoj saradnji. Verujem da se najlepši i najmirniji snovi sanjaju na jastucima kompanije “HEALTH CARE EUROPE DOO”.