DOSTOJANSTVEN ISPRAĆAJ U ZASLUŽENU PENZIJU


Povodom odlaska u penziju dr Ana Djokić je upriličila druženje na kome su se okupile kolege bolnice kao i njeni najuži saradnici. Tom prilikom joj je v.d. direktora prim. dr Tatjana Voskresenski ispred kolektiva uručila prigodan poklon.

Dr Ana Djokić rodjena je 09. maja 1958. godine. Osnovnu školu pohadjala je u Ritiševu, a potom i Gimnaziju u Vršcu kao odličan djak. Studije na Medicinskom fakultetu u Temišvaru završila je 1983. godine. U Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti ”dr Slavoljub Bakalović” u Vršcu zaposlila se 01.07.1985. godine i u toj ustanovi ostala do poslednjeg radnog dana. Specijalizaciju je završila 1992. godine u Beogradu, te dobila zvanje specijalista neuropsihijatrije. Tokom radnog veka radila je na odeljenjima Gerijatrija, potom na odeljenju N-6 – mešovitom neurološkom odeljenju, odeljenju B i odeljenju K. Pokazavši veliku stručnost u svom radu biva imenovana za načelnika odeljenja O – odeljenja za intelektualni deficit. Nakon toga, punih 19 godina nastavlja rad, takodje kao načelnik odeljenja R – odeljenja rehabilitacije. U poslednjim godinama radnog staža postaje načelnik službe za specijalističko – konsultativne preglede, gde dočekuje zasluženu penziju.

Kolektiv Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti ”dr Slavoljub Bakalović” se zahvaljuje dr Ani Djokić na svim lepim trenucima saradnje, na profesionalnosti i kolegijalnosti.
Uz najlepše želje nadamo se da će srećna i u dobrom zdravlju uživati u svakom svom narednom penzionerskom danu.

.