Direktor Bolnice

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti “Dr Slavoljub Bakalović”
26300 Vršac, Podvršanska 13
Tel : 013/833-253

Konkurs za

DIREKTORA
Na mandatni period od 4 godine


Objavljen konkurs :
U publikaciji o zapošljavanju – POSLOVI ( broj 575-576)
Nacionalna služba za zapošljavanje
datum 25.06.2014

USLOVI: Pored opštih uslova predvidjenih zakonom, kandidat treba da ispunjava i sledeće uslove : Da je doktor medicine specijalista neuropsihijatrije ili psihijatrije koji ima pet godina radnog iskustva u struci nakon položenog specijalističkog ispita ili da je diplomirani ekonomista ili dipromirani pravnik sa završenom edukacijom iz oblasti zdravstvenog menadžmenta i da ima najmanje 5 godina radnog staža u oblasti zdravstvene zaštite; da dostavi program rada bolnice za mandatni period; da je državljanin Republike Srbije; da protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti; da nije osudjivan za bilo koje krivično delo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova.

Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu: prijavu sa biografijom, diplomu ( dokaz o stručnoj spremi), uverenje o položenom specijalističkom ispitu, potvrdu o pet godina radnog iskustva u struci nakon položenog specijalističkog ispita, odnosno dokaz o završenoj edukaciji iz zdravstvenog menadžmenta i potvrdu o pet godina radnog staža u oblasti zdravstvene zaštite, program rada bolnice za mandatni period, uverenje o državljanstvu Republike Srbije, uverenje nadležnog organa da protiv kandidata nije pokrenut krivični postupak za krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti, uverenje iz kaznene evidencije nadležne policijske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova da nije osudjivan za bilo koje krivično delo koje ga čine nepodobnim za obavljanje poslova.

Ostalo : Konkurs je otvoren 8 dana od dana objavljivanja. Prijava sa biografijom i dokaze o ispunjavanju uslova konkursa, u originalu ili overene fotokopije, dostaviti na gore navedenu adresu. Za sve informacije obratiti se na broj telefona : 013/833-253. Nepotpune ili neblagovremene prijave neće biti razmatrane.